Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja odobrilo financiranje za 11 projekta s područja Županije

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja objavilo je popis odabranih projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava usmjerenih na poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanja komunalnog standarda na području jedinica lokalne samouprave. S područja Županija za financiranje odobreno je 11 projekata u ukupnom iznosu od 2.466.000,00 kuna.

Javni poziv za dostavu prijedloga projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2018. godini objavljen je 26. veljače, a prihvatljive aktivnosti bile su: izrada projektne i druge tehničke dokumentacije za izvođenje objekata i uređaja komunalne infrastrukture i izvođenje većih zahvata na investicijskom održavanju komunalne infrastrukture, izvođenje radova i ugradnja uređaja komunalne infrastrukture, izvođenje radova na investicijskom održavanju komunalne infrastrukture te uređenje javnih površina, nerazvrstanih cesta, javne rasvjete i drugih javnih prostora i drugih objekata koji pridonose podizanju razine javnih usluga i poboljšanju kvalitete života u naseljima jedinice lokalne samouprave, nabava opreme i strojeva kojom će se znatno poboljšati kvaliteta isporuke komunalne usluge, komunalnog standarda te nabavka druge komunalne opreme za javne površine naselja.

PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije s ciljem informiranja potencijalnih prijavitelja i što većeg broja prijava s područja Županije održala je prezentaciju poziva te ponudila stručnu i tehničku pomoć u pripremi zahtjeva.

Popis projekata možete vidjeti OVDJE.

Služba ureda župana