Udruga Zagoraca Podravine održala redovnu godišnju skupštinu

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U prostoru Društvenog doma Vinica prošlog je vikenda održana redovna godišnja skupština Udruge Zagoraca Podravine kojoj je prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Članovi Udruge raspravljali su o aktivnostima koje su proveli u proteklih godinu dana te financijskom izvješću, a kao najznačajnije izdvojili su sudjelovanje na manifestacijama Tradicija naših starih, Dani travnjaka, Koprivnička bajka i  „Zagorci svome gradu“. Također su izrazili zadovoljstvo suradnjom s Muzejom grada Koprivnice te Domom za starije i nemoćne osobe Koprivnica.

Govoreći o planovima, predsjednik Udruge Mato Kuzminski spomenuo je realizaciju “Etno zagorske kuće” u prostoru koji Udruga koristi u Herešinu, a nakon sjednice uslijedilo je druženje uz glazbu. U ime grada Koprivnici skupštini je prisustvovao gradonačelnik Mišel Jakšić.

Služba ureda župana