Županijski Savez umirovljenika osvojio prvo mjesto na 24. Međužupanijskim sportskim susretima umirovljenika

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U Daruvarskim toplicama u srijedu, 6. lipnja održani su 24. Međužupanijski sportski susreti umirovljenika, kojima je prisustvovao i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar.

Natjecalo se oko 200 sudionika iz četiri saveza udruga umirovljenika iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Varaždinske i Međimurske županije, dok su organizatori bili umirovljenici iz Bjelovarsko-bilogorske županije, pod vodstvom Željka Helda.

Uz predsjednika Pintara koji se obratio okupljenima u ime Koprivničko-križevačke županije, sportskim susretima prisustvovao je predsjednik Saveza Franjo Zirdum te 25 članova Saveza koji su pokazali svoje sportske vještine i odlično se zabavili.

Pehar za ekipno prvo mjesto na veliko je oduševljenje naših sportaša umirovljenika pripao upravo Koprivničko-križevačkoj županiji, koja je osvojila i prva mjesta u disciplinama streljaštva i šaha, drugo mjesto u belotu i treće u pikadu. Ekipno druga bila je Varaždinska županija, treća Međimurska, a posljednji domaćini.

Služba ureda župana