Najava: Ljeto na Šoderici

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Pozivamo Vas na „Ljeto na Šoderici“ koje započinje ovog vikenda, a tri dana puna događanja i zabave za sve uzraste bit će pravi uvod u početak ljetne sezone.

Organizatori događanja su Koprivničko-križevačka županija, županijska Turistička zajednica, Općina Legrad, Turistička zajednica područja Središnja Podravina i Old timer klub „Biciklin“, uz sponzore.

Program kreće u petak u 20 sati uz koncert Gazdi, dok je subota dan za ŠodeVinoraciju, koja započinje u 9 sati. Na rasporedu je natjecanje u kuhanju gulaša, gdje će se birati najbolji, a zatim će se održati malonogometni turnir. Cijelog dana moći će se šetati uz degustaciju vina i sireva, a staze za šetnju i lokacije degustacija bit će poznate na info pultu u kampu.

U nedjelju u 10 sati na rasporedu je 13. festival biciklističke rekreacije koji starta u Koprivnici, a biciklisti u 12 sati dolaze na Šodericu, gdje je u 12,30 predviđeno svečano otvorenje „Ljeta na Šoderici“.

Uživajte u ljetu na obali Podravskog mora!

Služba ureda župana