Zamjenik Ljubić otvorio 16. Dječji sajam u Virju

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U nedjelju, 27. svibnja u dvorištu Osnovne škole prof. Frane Viktora Šignjara Virje i Vrtu sv. Franje održan je 16. po redu Dječji sajam, koji je i ove godine privukao brojne učenike, nastavnike, roditelje, bake i djedove te ostale goste.

Sajam je otvorio zamjenik župana Ratimir Ljubić, uputivši pohvale učenicima na kreativnosti i poduzetničkom duhu, a kao što je kazala ravnateljica škole Marica Cik Adaković, bila je to prilika za druženje, obnavljanje prijateljstava, prezentiranje i kupovanje raznih proizvoda i rukotvorina koje su izradili učenici uz pomoć nastavnika. Okupljenima se obratila i predsjednica županijske Obrtničke komore Irena Kovačić koja je izrazila svoje zadovoljstvo sajmom, a pohvala se pridružio i načelnik Općine Virje Mirko Perok.

Dječji sajam rezultat je zajedničkog rada učenika, učitelja, svih zaposlenika škole, roditelja i sponzora, a humanitarnu prodaju svojih radova priredili su i polaznici i djelatnici Dječjeg vrtića „Zrno“, dok su svojim nastupima sajam obogatili Limena glazba DVD-a Virje, Umjetnička škola „Fortunat Pintarić PRO Virje, vatrogasna mladež DVD-a Virje te učenici gosti iz OŠ Ivan Benković iz Dugog Sela. Za kraj druženja, učenici osmih razreda otpjevali su svoje oproštajne pjesme.

Djecu su posebno oduševile podjela nagrada u vatrogasnim igrama te izvlačenje tombole, a pokrovitelji sajma bili su Koprivničko-križevačka županija, županijska Obrtnička komora te Općina Virje.

Služba ureda župana

Izvor fotografija:os-fvsignjara-virje.skole.hr