Udruge „Peski-Art Đurđevac“ i „Osmijeh“ održale aktivnost „Obojimo osmijeh“

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Povodom Dana otvorenih vrata udruga 2018., koji se održava u koordinaciji Ureda za udruge Vlade RH i Koprivničko-križevačke županije, udruga „Peski-Art Đurđevac“ i udruga udomitelja za djecu „Osmijeh“ organizirale u četvrtak, 24. svibnja, u Domu „Mladen Markač“ u Đurđevcu program pod nazivom „Obojimo osmijeh“.

U sklopu programa održana je likovna radionica za djecu vrtičkog i školskog uzrasta u kojoj je sudjelovalo tridesetak djece štićenika članova udruge “Osmijeh”, ali i druga zainteresirana djeca iz Đurđevca i okolice. Voditelj radionice bio je dopredsjednik Udruge i poznati đurđevački slikar i likovni pedagog Zdravko Šabarić, a pridružili su mu se i drugi slikari Petar Petrović, Dragutin Bešenić, Đurđica Franjić, Marija Stipan, Franjo Mihočka i Nada Zlatar Lukavski.

Djeca su pokazala iznimnu nadarenost, kreativnost i volju za slikanjem, a u sklopu programa otvorenih vrata, gosti su mogli razgledati stalni postav izložbe likovnih radova s likovne radionice “Peski-Art Đurđevac” te se na promotivnim štandovima upoznati sa radom udruga.

Sudionike i goste programa pozdravili su predsjednik udruge „Peski-Art“ Franjo Mihočka, predsjednica udruge „Osmijeh“ Dubravka Čordašev  i predsjednik Mjesnog odbora Peski Stjepan Stanešić.

Služba ureda župana