U Osnovnoj školi Koprivnički Ivanec održano obiteljsko druženje

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Povodom Međunarodnog dana obitelji, u Osnovnoj školi Koprivnički Ivanec u Kunovcu u utorak, 15. svibnja održan je veliki obiteljski team building kojemu je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Obiteljski team building u kojemu je sudjelovalo 300-tinjak učenika, njihovih roditelja i zaposlenika škole, koji su uživali u zajedničkom druženju i sportskim aktivnostima.

Ravnateljica škole Kristina Furkes kazala je kako program osmišljen na način da se kroz sport i zabavu doprinese još boljoj povezanosti učenika, roditelja i nastavnika, dok je zamjenik Ljubić dodao kako je vrijeme provedeno s obitelji neprocjenjivo te je organizatorima zahvalio na motivaciji za unaprjeđenje obiteljskih i međuljudskih odnosa.

Zahvaljujući stručnim instruktorima i Accredo centru koji je osmislio program, sudionici team buildinga okušali su se u streličarstvu, airsoft duelu, utrci formulama na pedale, odbojci s ručnicima, bubble footballu te raznim animacijskim igrama.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: os-koprivnicki-ivanec.skole.hr