Najava: Edukativne tribine županijskog Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana obitelji, Savjet za umirovljenike i osobe starije životne dobi Koprivničko-križevačke županije poziva Vas na edukativne tribine koje će se održati u sva tri županijska grada.

Prva tribina održat će se 15. svibnja 2018. godine u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica s početkom u 10,00 sati, slijedi tribina u Đurđevcu 17. svibnja u prostorijama INA-e s početkom u 10,00 sati, te 18. svibnja u Križevcima u Gradskoj vijećnici, također s početkom u 10,00 sati.

Naziv tribina glasi „Pravna, zdravstvena i socijalna zaštita umirovljenika i osoba starije životne dobi“, a nakon uvodnih riječi predsjednika Savjeta Željka Pintara, članica Savjeta i ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica Vesna Križan govorit će na temu „Odgovorno planiranje treće životne dobi“, s ciljem da se kod osoba starije životne dobi potakne vlastita odgovornost. Zatim će članica Savjeta i ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije Draženka Vadla predstaviti dostupnost zdravstvene zaštite osobama starije životne dobi, a posljednje izlaganje imat će član Savjeta i ravnatelj Centra za socijalnu skrb Koprivnica Danijel Rušak, na temu „Prava iz sustava socijalne skrbi“.

Služba ureda župana