Zamjenik Ljubić svečano otvorio dječje igralište u Rasinji i posjetio VII. županijsku smotru učeničkih zadruga

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U sklopu programa proslave Dana Općine Rasinja, u četvrtak, 3. svibnja zamjenik župana Ratimir Ljubić svečano je otvorio dječje igralište u Dječjem vrtiću „Igra“ u Rasinji.

Zajednički je to projekt Koprivničko-križevačke županije, Općine Rasinja i Dječjeg vrtića “Igra”, a svečanom otvorenju, uz brojne mališane i odgajateljice, prisustvovali su načelnik Općine Rasinja Danimir Kolman, predsjednik Općinskog vijeća Zvonimir Fajfarić te ravnateljica Dječjeg vrtića “Igra” Gabrijela Golub.

Zamjenik Ljubić sa suradnicima je zatim posjetio i VII.  županijsku  smotru učeničkih zadruga, čiji su domaćini bili Županija, županijska Podružnica Hrvatske udruge učeničkog zadrugarstva i Osnovna škola Andrije Palmovića Rasinja.

Na županijskoj smotri sudjelovalo je 12 učeničkih zadruga, među kojima će se „Kotačica“ iz OŠ Kloštar Podravski, „Mak“ iz OŠ Mihovil Pavlek Miškina iz Đelekovca te „Kopriva“ iz COOR Podravsko sunce iz Koprivnice predstaviti na Državnoj smotri učeničkih zadruga koja će se u listopadu održati u Vinkovcima.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: rasinja.hr