Najava: 1. Humanitarna biciklijada „Biciklirajte sa nama, biciklirajte za one koji ne mogu“

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U povodu obilježavanja Svjetskog dana multiple skleroze, Društvo multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije, uz pratnju Biciklističkog kluba „Rotor“, organizira 1. Humanitarnu biciklijadu „Biciklirajte sa nama, biciklirajte za one koji ne mogu“ koja će se održati u nedjelju, 27. svibnja 2018. godine, a početak je u 10 sati na Zrinskom trgu u Koprivnici.

Pokrovitelj biciklijade je Koprivničko-križevačka županija, a nakon starta na Zrinskom trgu kreće se prema Planinarskoj kući „Rudi Jurić“ (druga baraka na Vinici), s time da je biciklistička ruta: Zrinski trg – Ulica Ante Starčevića – mali pothodnik – Varaždinska cesta – Ulica kneza Branimira – Ulica Vinica – druga baraka.

Za djecu mlađu od 16 godina obavezna je kaciga, a prijaviti se može putem e-maila na adresu: dmsh-kc-kz@kc.t-com.hr, a najkasnije do 21. svibnja. Prikuplja se i humanitarni prilog od minimalno 30 kuna po sudioniku.

Biciklijada je organizirana u svrhu promocije Društva multiple skleroze i aktiviranja članova, a za sudionike je predviđeno i zajedničko druženje i piknik u Planinarskoj kući „Rudi Jurić“.

Služba ureda župana