Na redovnoj Skupštini Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica dodijeljena priznanja Hrvatskog Crvenog križa

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u utorak, 24. travnja održana je redovna izvještajna Skupština na kojoj su dodijeljena priznanja Hrvatskog Crvenog križa  volonterima koprivničkog Crvenog križa za izuzetan doprinos i humanitarni rad.

Dodjeli priznanja prisustvovao je i zamjenik župana Ratimir Ljubić, a nagrađenima su ih uručili predsjednik Hrvatskog Crvenog križa prim. Josip Jelić, dr. med. te izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa Robert Markt.

Redom Hrvatskog Crvenog križa odlikovani su Ljiljana Šajatović Ivanković i  Dražen Sačer za 30 godina neprekidnog rada i sveukupni doprinos razvoju Hrvatskog Crvenog križa, a Zlatnim znakom priznanja Hrvatskog Crvenog križa odlikovana je Anica Desnica za 20 godina neprekidnog rada i sveukupni doprinos razvoju Hrvatskog Crvenog križa. Srebrnim znakom priznanja odlikovani su Snježana Zrinski, Marija Zlatar i Zdenka Draganić za 15 godina neprekidnog rada i sveukupni doprinos razvoju Hrvatskog Crvenog križa, dok su Brončanim znakom priznanja odlikovani Verica Čuti, Ivan Kovač i Vladimir Štimac za 10 godina neprekidnog rada i sveukupni doprinos razvoju Hrvatskog Crvenog križa.

Zamjenik Ljubić pozdravio je prisutne, uz čestitke i zahvale dobitnicima priznanja, te pohvalio rad Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, posebno u području rada s mladima u osnovnim i srednjim školama koje se od malih nogu potiče na volontiranje i pomaganje onima kojima je to potrebno.

Na Skupštini je također prihvaćeno Izvješće o radu za 2017. godinu i Financijsko izvješće te je imenovana nova članica Skupštine Marijana Gaži iz općinskog društva Crvenog križa Peteranec koja je izabrana umjesto dosadašnjeg člana Stjepana Zidara.

Služba ureda župana