Učenici Srednje škole Koprivnica uspješni na 37. Državnom natjecanju iz računovodstva

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Na Državnom natjecanju iz računovodstva koje je održano u Srednjoj školi Koprivnica od 11. do 13. travnja učenici ekonomskog smjera pokazali su zavidno znanje. Naime, Tomislav Srbljinović osvojio je 2. mjesto, a Lucija Vrbanić 4. mjesto, dok je mentorica bila Sanela Šola Rukelj.

Svečanom otvorenju natjecanja prisustvovao je zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je natjecateljima poželio mnogo sreće i uspjeha, a otvorila ga je viša stručna savjetnica i članica Državnog povjerenstva Nina Kuljiš Palac iz Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Organizatori natjecanja bili su Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, a pokrovitelj je bila Koprivničko-križevačka županija. U sklopu natjecanja održao se i stručni skup za mentore pod nazivom „Aktualnosti u financijskom izvještavanju poduzetnika u RH“.

Služba ureda župana