Zamjenik Ljubić na Trofeju Grada Koprivnice

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici prošlog je vikenda održano plesno natjecanje Trofej Grada Koprivnice u standardnim i latino-američkim plesovima, kojemu je prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je natjecateljima poželio mnogo sreće i uspjeha u predstavljanju plesnih vještina.

Na natjecanju su sudjelovali pojedinci, parovi i formacije, a u latinsko-američkim plesovima odrasli-BA prvo mjesto osvojio je par Srđan Branković i Tena Ranogajec iz Osijeka. U kategoriji odrasli-BA, u standardnim plesovima, prvi su bili Ivan Ratković i Marta Novak iz Siska, dok je plesni par Lovro Peraković i Lea Stanić iz Petrinje, u kategoriji starija mladež-B, osvojio prvo mjesto u standardnim i u latinsko-američkim plesovima. Prema mišljenju stručnog žirija, u kategoriji mladež-B, latinsko-američke plesove najbolje su otplesali Franco Marinović i Hana Grahovac iz Zagreba, a u kategoriji mladež-B, u standardnim plesovima najbolji su bili Jakov Bijelac i Mgdalena Vidas iz Petrinje.

Koprivnički plesni par Neno Rojčević i Marina Tomac Rojčević osvojili su prvo mjesto u kategoriji veterani II-B u latinsko-američkim, kao i u standardnim plesovima.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: Glas Podravine i Prigorja