Svečanom priredbom učenici Osnovne škole Sokolovac proslavili svoj Dan

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek prošlog je vikenda prisustvovala svečanoj proslavi Dana Osnovne škole Sokolovac, koji je obilježen zajedno s Danom Općine.

Već tradicionalno, učenici i učitelji pripremili su priredbu ispunjenu pjesmama, plesom, zabavom i veseljem. Uz recitacije, učenici su se predstavili radovima kojima su sudjelovali na državnoj smotri LiDraNo te su izveli mjuzikl „Raspršimo pjesmom oblake“ u kojem su sudjelovali učenici nižih i viših razreda.

Nakon priredbe, u školi su održane  radionice na kojima su učenici kroz igru naučili nove vještine, primjerice izradu predmeta decoupage tehnikom, izviđačke igre, body art, logičke igre i irski ples, a uključili su se i u lov za blagom.

U večernjim satima učenici su kratkim kulturno-umjetničkim programom i prezentacijom rada Škole sudjelovali i na Danu Općine.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: Glas Podravine