U povodu obilježavanja Europskog dana prava pacijenata održana sjednica županijskog Povjerenstva za zaštitu prava pacijenata

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Povodom obilježavanja Europskog dana prava pacijenata u srijedu, 18. travanja u prostorima Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije održana je sjednica Povjerenstva za zaštitu  prava pacijenata Koprivničko-križevačke županije koju je vodila predsjednica dr. sc. Davorka Gazdek.

Na sjednici se raspravljalo  o aktualnom stanju iz područja prava pacijenata te o Planu aktivnosti Povjerenstva za 2018. godinu, a također se prisjetilo nedavno preminule dr. Zlatke Nemet Lojan, koja je bila aktivna članica Povjerenstva od samog njegovog osnutka.

U sklopu Plana aktivnosti organizirat će se tribine povodom obilježavanja međunarodnih dana vezanih za zdravlje, a po potrebi će se održavati i konzultacije s pacijentima.

Služba ureda župana