Udruga “Latice” održala redovnu godišnju skupštinu

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U prostorima Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju “Podravsko sunce” u utorak, 17. travnja održana je redovna godišnja skupština Udruge osoba s intelektualnim teškoćama “Latice”.

Skupštinu je pozdravnim govorom otvorila predsjednica Udruge Nevenka Fuchs, a u ime Koprivničko-križevačke županije obratila se pročelnica Upravnog odjela za socijalno-zdravstvene djelatnosti Željka Koluder Vlahinja, naglasivši kako Županija prati i podržava rad Udruge.

Na dnevnom redu bilo je usvajanje Poslovnika o radu skupštine za 2018.godinu, Izvješće o radu Udruge i Financijsko izvješće za 2017. godinu, a raspravljalo se i o aktivnostima Kluba “Latica”, Igraonice “Dodir” te Kluba za mlađe “Naši anđeli”.

Podsjetimo, Županija je bila pokrovitelj nedavno održanog humanitarnog koncerta “Darujmo prostor Laticama” u organizaciji  Udruge i županijskog Povjerenstva za ravnopravnost spolova, koji je bio kruna istoimene akcije s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za adaptaciju novog prostora u koji će Udruga useliti, a koji će im značajno pomoći u kvalitetnijoj provedbi rehabilitacijskih programa i projekata. Ujedno će moći razvijati nove socijalne usluge, obzirom na znatno povećanje broja članova, odnosno djece s teškoćama u razvoju i osoba s intelektualnim teškoćama grada Koprivnice i šire okolice.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: facebook Udruga Latice