Župan i suradnici čestitali Uskrs djelatnicima i korisnicima Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar sa suradnicima su na Veliki petak posjetili Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica kako bi korisnicima i djelatnicima čestitali blagdan Uskrsa.

Ravnateljica Doma Vesna Križan tom je prilikom uzvratila čestitke te zahvalila Županiji na kontinuiranoj podršci u radu, koja im omogućava pružanje kvalitetnih usluga njihovim korisnicima te je ujedno najavila svečanu proslavu 27. obljetnice postojanja Doma, koja će se održati 4. travnja s početkom u 12 sati. U ime korisnika Doma, županu i suradnicima sve najbolje povodom predstojećih blagdana poželjela je Terezija Horvat.

Župan je ravnateljici i suradnicima zahvalio što na najbolji mogućni način brinu o svojim korisnicima i u obiteljskoj atmosferi pružaju im sve što im je potrebno, uz mnogo ljubavi i pažnje. Također je naglasio kako je Doma jedna od vodećih ustanova takve vrste u Republici Hrvatskoj, zbog čega je Županija posebno ponosna, te kako će im i nadalje biti na usluzi po svim pitanjima. Okupljenima je poželio mnogo zdravlja i da blagdane provedu u miru i sreći te da im Uskrs kao blagdan svjetla i vjere donese novu nadu i optimizam.

Nakon druženja, korisnici su županu i suradnicima darovali ručno pisanice koje su izradili na kreativnim radionicama.

Služba ureda župana