Održani sastanci s predstavnicima srednjih i osnovnih škola o uvođenju riznice

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U prostorima Županijske uprave održan je još jedan u nizu sastanaka s ravnateljima i voditeljima računovodstva osnovnoškolskih i srednjoškolskih ustanova Koprivničko-križevačke županije te Učeničkog doma Križevci na temu uvođenja riznice.

Sastanak su vodili zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnik Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu Darko Masnec, koji su istaknuli kako se do početka travnja očekuje potpuna implementacija sustava te su ravnateljima i računovodstvenim djelatnicima dali pojašnjenja na njihove upite.

Na sastanku je također istaknuo kako se uvođenjem riznice, osim usklađenja poslovanja sa zakonom, želi postići dodatno poboljšanje, transparentnost i efikasnost sustava, na korist svih uključenih, a Županija će i nadalje biti na raspolaganju za svu potrebnu pomoć i podršku.

 

Služba ureda župana