Raspisani natječaji za postupke javne nabave radova energetskih obnova škola u Virju i Drnju

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Koprivničko-križevačka županija kao javni naručitelj provodi postupke javne nabave male vrijednosti radova energetskih obnova za Osnovnu školu prof. Franje Viktora Šignjara Virje i Osnovnu školu „Fran Koncelak“ Drnje, za koje su provedeni postupci prethodnih savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima objavljeni na stranicama:

https://eojn.nn.hr/SPIN/APPLICATION/IPN/DocumentManagement/DokumentPodaciFrm.aspx?id=1546211

https://eojn.nn.hr/SPIN/APPLICATION/IPN/DocumentManagement/DokumentPodaciFrm.aspx?id=1546110

Predmet obiju nabava obuhvaća građevinsko-obrtničke, strojarske i elektrotehničke radove u svrhu bitnog smanjenja troškova održavanja škola, poboljšanja toplinskih svojstava zgrada te posljedično manji potencijalno negativan učinak na okoliš.

Svi podaci vezani za postupke javnih nabava nalaze se u Dokumentacijama o nabavi i prilozima koje zainteresirani gospodarski subjekti mogu preuzeti isključivo na stranicama elektroničkog oglasnika javne nabave: https://eojn.nn.hr/Oglasnik/.

Ponude se dostavljaju isključivo elektroničkim putem posredstvom elektroničkog oglasnika javne nabave do 4. travnja 2018. godine u 9:00 sati za OŠ „Fran Koncelak“ Drnje te do 11:00 sati za OŠ prof. Franje Viktora Šignjara Virje.

Ovi projekti energetskih obnova zgrada i korištenja obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja, vezano uz provedbu operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.”, referentni broj poziva: KK.04.2.1.03, sufinanciraju se iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Projekt energetske obnove škole u Drnju ukupno vrijedan je 2,8 milijuna kuna, projekt energetske obnove škole u Virju 5,9 milijuna kuna,  a Županija je u navedenim projektima od strane Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja kao Posredničkog tijela razine I. i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije ostvarila sufinanciranje u iznosu od 7,9 milijuna kuna, dok će ostatak od oko milijun kuna osigurati u svom proračunu.

Projektima energetske obnove planira se u proračunatoj energiji za grijanje postići ušteda od 70% te će se škola u Virju moći certificirati u energetski razred A iz sadašnjeg D, a škola u Drnju u energetski razred B, iz sadašnjeg F.

Služba ureda župana

Ovaj projekt se financira iz Operativnog programa konkurentnost i kohezija te
Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini