Najava: 6. Talent show Gimnazije „Fran Galović“ Koprivnica

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Pozivamo Vas na sada već tradicionalni, šesti po redu Talent show Gimnazije „Fran Galović“ Koprivnica koji će se održati danas, 9. ožujka s početkom u 19 sati u Domu mladih.

Ovogodišnji Talent show bit će međunarodnog karaktera jer ga je koprivnička Gimnazija uključila u INTERREG projekt CHEC koji radi s mađarskim školama iz Csurga i Nagybajona. U Koprivnicu tako dolazi pedesetak Mađara, najprije na plesne radionice, zatim na radionicu frizura i šminkanja, a na kraju na Talent show.

Škola na ovaj način obilježava i Međunarodni dan darovitih učenika, a u programu će nastupiti Dorotea Čvagić, Lucija Đaković, Šimun Benedikt Kopričanec, Sarah Posavec, Rafaela Čuni, Sara Forjan, Dorotea Čvagić, Lara Vondraček i Patrik Ivačić.

Osim pjesmom, sudionici ovogodišnjeg natjecanja predstavit će se i plesnim točkama te video uratkom, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Služba ureda župana