Najava: Humanitarni Koncert “Darujte prostor Laticama”

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama “Latice” organizira humanitarni koncert “Darujte prostor Laticama” koji je kruna istoimene humanitarne akcije, a održat će se u nedjelju 11. ožujka 2018. godine, s početkom u 19:00 sati u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica.

Cilj humanitarnog koncerta je prikupljanje financijskih sredstava za adaptaciju novog prostora u koji će Udruga useliti, a koji će im značajno pomoći u kvalitetnijoj provedbi rehabilitacijskih programa i projekata. Ujedno će moći razvijati nove socijalne usluge, obzirom na znatno povećanje broja članova, odnosno djece s teškoćama u razvoju i osoba s intelektualnim teškoćama grada Koprivnice i šire okolice.

Suorganizator koncerta je Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije, a koncert podržavaju i Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica i Udruga volontera Podravke PULS.

Nastupaju Neno Belan, Gelato sisters, Učiteljice, Zsa Zsa, Maja Bajamić, Tragovi, Gordana i Miroslav Evačić, Dario Došlić, Dijana Zubić, Kristijan Petrak i Dražen Šurbek.

Cijena ulaznice je 40 kuna.

Veselimo se Vašem dolasku!

Služba ureda župana