Zamjenik Ljubić na godišnjoj skupštini Udruge antifašističkih boraca i antifašista Grada Koprivnice

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Zamjenik župana Ratimir Ljubić prošlog je vikenda prisustvovao redovnoj godišnjoj skupštini Udruge antifašističkih boraca i antifašista Grada Koprivnice, koja je održana u prostorima Doma za starije i nemoćne Koprivnica.

U svom obraćanju okupljenima, zamjenik je pohvalio djelovanje Udruge na očuvanju antifašističkih vrijednosti, a skupštinu je vodio predsjednik Udruge Zvonko Zagrajski.

Na dnevnom redu bilo je usvajanje Izvještaja o radu Udruge za 2017. godinu, kao i Financijskog izvještaja te Programa rada i financijskog plana za 2018. godinu, u kojemu stoji kako će Udruga i nadalje biti posvećena njegovanju tradicije i afirmacije vrijednosti antifašizma kao civilizacijske stečevine suvremenog svijeta, aktivnostima za zaštitu ljudskih prava, slobode, mira, društvenog napretka te jednakosti naroda i narodnosti.

Ove će se godine obilježiti 75. obljetnica prvog oslobođenja Koprivnice i stvaranje „Podravske republike“, a među važnijim aktivnostima vrijedi spomenuti kandidiranje „Spomen područja Danica“ na sredstva EU fondova, restauraciju spomenika „Izvidnica“, obilježavanje drugih važnih datuma i održavanje edukativnih predavanja.

Služba ureda župana