DVD Gregurovec održao redovnu godišnju skupštinu

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Gregurovec prošlog je vikenda održalo svoju redovnu godišnju skupštinu kojoj je u ime Koprivničko-križevačke županije prisustvovao pročelnik Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu Darko Masnec, koji je pohvalio trud i zalaganje vatrogasaca te njihov doprinos odličnim rezultatima županijskog vatrogastva na brojnim natjecanjima.

Predsjednik DVD-a Josip Ruganec kazao je kako su prošle godine u Molvama bili županijski prvaci u muškoj i ženskoj kategoriji na što su posebno ponosni, a prije toga smo bili su i općinski prvaci u dvije kategorije. Također sudjeluju na državnim natjecanjima, a DVD ima oko 65 članova, od kojih je 26 aktivnih.

U svom osvrtu na realizirane projekte u prošloj godini, predsjednik Ruganec istaknuo je kako su na spomen-sobi promijenili krov i stolariju i to uz veći dio općinskog sufinanciranja, dok je u manjem dijelu financijski sudjelovalo Društvo. U svakodnevnom radu pomažu im razni sponzori, a u 2018. godini, uz preventivne aktivnosti, planiraju osposobljavanje članova te sudjelovanje na natjecanjima i jubilarnim obljetnicama kod susjednih društava. Više od trideset godina druže se s vatrogascima iz Savinjske doline u Sloveniji s kojima su pobratimljeni, a prošloj godini nisu imali intervencija.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: prigorski.hr