U Osnovnoj školi Sokolovac održan projektni dan na temu „Mi jedemo odogovorno“

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Zamjenik župana Ratimir Ljubić u petak, 26. siječnja prisustvovao je projektnom danu u Osnovnoj školi Sokolovac, gdje je tema ovogodišnjeg školskog eko-projekta bila „Mi jedemo odgovorno“, uz koju škola sudjeluje u međunarodnom projektu potaknutom od strane Europske unije.

Zamjenik Ljubić pohvalio je učenike i učitelje na marljivosti i kreativno osmišljenim projektnim zadacima, pritom naglasivši važnost zdrave i raznovrsne prehrane, a zatim se prisutnima obratio i ravnatelj škole Saša Korkut.

Projektni je dan započeo prigodnim scensko-umjetničkim programom učenika, nakon čega su uslijedile radionice pripreme hrane, na kojima su se učenici odlično zabavili. Zatim je na red došlo razgledavanje te kušanje pripremljenih proizvoda, a za kraj druženja Goran Dević održao je predavanje o medu i pčelarstvu.

Služba ureda župana