Županijska Turistička zajednica predstavila kalendar manifestacija za 2018. godinu

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije predstavila je kalendar manifestacija za 2018. godinu za područje Koprivničko-križevačke županije, koji se tiska od 2007. godine.

Kalendar zbivanja tiskan je u tisuću primjeraka na 32 stranice u hrvatsko – engleskoj verziji,  obuhvaćene su 143 manifestacije. U prepoznatljivom je formatu i dizajnu, a uz pomoć novih fotografija pružit će osnovne podatke o manifestacijama koje će se održati tijekom ove godine.

Kao i svake godine, posebno su predstavljene velike manifestacije: Ribolovci svome gradu, Križevačko veliko spravišče, Picokijada, Podravski motivi, Međunarodni folklorni festival „Iz bakine škrinje“, Velika Gospa u Molvama, Renesansni festival, Dan sv. Marka Križevčanina te manifestacije koje organizira Turistička zajednica: Country vikend, Velika martinjska špelancija i „Pisanica od srca“. Istaknuto mjesto zauzela je i iznimna izložba Hommage á Picasso koja će se od 15. travnja do 30. rujna 2018. godine moći razgledati u Galeriji Stari grad u Đurđevcu.

Kalendar se može nabaviti u turističkim zajednicama, hotelima i putničkim agencijama, kao i na web stranicama Turističke zajednice i Koprivničko-križevačke županije, a možete ga vidjeti OVDJE.

Služba ureda župana