Udruga „Bilikum“ održala redovnu godišnju Skupštinu

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Udruga vinogradara i vinara „Bilikum“ u Križevcima je prošlog vikenda održala redovnu godišnju sjednicu Skupštine na kojoj je prihvaćeno Izvješće o radu u protekloj godini, Financijsko izvješće te Plan rada za 2018. godinu.

Predsjednik Udruge i viši savjetnik-specijalist za poljoprivredu, ruralni razvoj, šumarstvo i lovstvo u Koprivničko-križevačkoj županiji Denis Maksić izvijestio je kako je Udruga prošle godine obilježila mnoge važne datume, primjerice Vincekovo, Bartolovo i Martinje po Križevačkim štatutima, a članovi Udruge sudjelovali su na brojnim izložbama vina, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Također je istaknuo kako je u Križevcima uspješno organizirana izložba Zlatna vina Alpe Adria 2017. te zahvalio svima koji su pomogli u realizaciji manifestacije, posebno uputivši zahvale sponzorima te članovima Udruge.

Planovi za tekuću godinu tiču se nastavka dobre suradnje s ostalim udrugama, edukacija te nastupa na sajmovima i izložbama, a važno je spomenuti i kako Udruga 20. siječnja organizira proslavu Vincekova po Križevačkim štatutima, u Greberancu s početkom u 12 sati.

Čestitke Udruzi na svemu ostvarenom uputili su brojni okupljeni, među kojima i saborski zastupnik Branko Hrg te predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: krizevci.hr