Kulturno vijeće održalo prvu sjednicu u novom sazivu

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Kulturno vijeće Koprivničko-križevačke županije u četvrtak, 21. prosinca održalo je svoju prvu sjednicu u novom sazivu, kojoj su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić te pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek.

Na samom početku, zamjenik Ljubić kazao je kako je godinu obilježila dobra suradnja s udrugama i institucijama koje djeluju na području kulture te dodao kako se nada nastavku te suradnje i sljedeće godine.

Predsjednik Kulturnog vijeća Marko Gregur zahvalio je Županiji na ukazanom povjerenju, naglasivši kako je potrebno pojačati napore na međunarodnoj suradnji, a zatim se raspravljalo o natječajima za sljedeću godinu.

Uz predsjednika Gregura, sjednici su prisustvovali članovi Ljiljana Vugrinec, Edita Janković Hapavel, Nikola Cik I Igor Brkić.

Služba ureda župana