Županija potpisala ugovor za prijevoz osnovnoškolaca

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U utorak 19. prosinca, u prostorijama Županijske uprave župan Darko Koren i direktor tvrtke Čazmatrans Promet d.o.o. Damir Pavlović potpisali su Ugovor za 2018. godinu o javnoj nabavi za obavljanje usluge prijevoza učenika osnovnih škola kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija.

Ugovor je potpisan na temelju Okvirnog sporazuma za uslugu prijevoza učenika osnovnih škola kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija za razdoblje 2017.-2018. godine, koji predviđa sklapanje dva godišnja ugovora.

Vrijednost ugovora iznosi 7.199.237,50 kuna s PDV-om, primjenjuje se od prvog nastavnog dana u 2018. godini, odnosno od 15. siječnja 2018. godine kada započinje drugo polugodište u školskoj godini 2017./2018, a trenutno se prevozi 1783 učenika.

Ugovorom je obuhvaćen i prijevoz učenika trećih razreda koji pohađaju obuku za neplivače u trajanju od pet radnih dana na koprivničkim bazenima.

Služba ureda župana