Predstavljena slikovnica „Slon kojega nisu slušale noge“

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U ponedjeljak, 18. prosinca u prostorima Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju “Podravsko sunce” u Koprivnici, održana je prva promocija slikovnice „Slon kojega nisu slušale noge“ autorica Nikol Bali i Antonie Prilike.

Slikovnica ima dva cilja – prvi je humanitarnog karaktera u sklopu humanitarne akcije „Darujte prostor Laticama“, a drugi je senzibiliziranje djece vrtićke i niže osnovnoškolske dobi  o potrebama Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice, a o njoj su govorili predsjednica Latica Nevenka Fuchs, ilustratorica Antonia Prilika, spisateljica Nikol Bali, grafički dizajner Mario Matijašić. Metodički osvrt na slikovnicu napisala je ravnateljica Centra Radmila Popović, a ulomke je pročitala članica Kluba Latice Tatjana Petran.

U ime Koprivničko-križevačke županije predstavljanju je prisustvovala Pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek, koja je pohvalila autorice slikovnice, kao i Udrugu na svim projektima i aktivnostima koje provodi kako bi olakšala život djeci i odraslim osobama s intelektualnim teškoćama te dodala kako im je Županija i nadalje na raspolaganju za potrebnu pomoć i podršku.

Služba ureda župana