Predbožićni susret biskupa Josipa Mrzljaka s ravnateljima osnovnih i srednjih škola

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Varaždinski biskup Josip Mrzljak i predstojnik Katehetskog ureda mr. Damjan Koren prošlog su tjedna u dvorani Pastoralnog centra Varaždinske biskupije održali tradicionalni predbožićni susret s ravnateljima osnovnih i srednjih škola Varaždinske biskupije, kojemu je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Nakon što se okupljenima obratio preč. Koren, voditeljica Ureda za pastoral u medijima Varaždinske biskupije Anita Treščec predstavila je Ured i njegovo djelovanje, a tema susreta bila je 20. obljetnica postojanja Varaždinske biskupije, u sklopu koje je prikazan dokumentarni film o njezinoj povijesti i ustroju.

U svom obraćanju, biskup Mrzljak zahvalio je svima na suradnji, naglasio važnost vjeronauka u školama te poželio radostan i blagoslovljen Božić ravnateljima i zaposlenicima škola, kao i predstavnicima Varaždinske, Koprivničko-križevačke i Međimurske županije.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: biskupija-varazdinska.hr