Predsjednica otvorila Koprivničku bajku

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Uz mnoštvo građana na glavnom koprivničkom trgu i lampione koju su osvijetlili nebo, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović svečano je otvorila Koprivničku bajku, zajedno sa županom Darkom Korenom i gradonačelnikom Koprivnice Mišelom Jakšićem.

Prekrasno je biti među vama i želim vam svima zahvaliti na srdačnom i toplom dočeku. Želim vam i blagoslovljen Božić te svako dobro u novoj godini a  posebno mi je zadovoljstvo proglasiti Koprivničku bajku otvorenom.“, kazala je predsjednica te zatim zajedno s građanima prošetala Gradskim parkom i razgledala proizvode domaćih poljoprivrednika, obrtnika i udruga.

Predsjednica je tom prilikom isprobala i parfem od koprive te se potpisala na razglednicu „Koprivnička bajka“ koju je dizajnirala Hrvatska pošta, a na kraju obilaska manifestacije dočekala ju je torta koju su pripremili Podravkini kuhari.

U šetnji Koprivničkom bajkom predsjednici se, uz župana, pridružio i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, a važno je spomenuti i kako se nastavlja humanitarni karakter manifestacije, a prikupljena sredstva pomoći će radu socijalnog poduzeća KopriVITA Udruge osoba s invaliditetom Bolje sutra grada Koprivnice.

Služba ureda župana