Predsjednica s vodstvom Podravke razgovarala o izvoznim mogućnostima

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Prvi radni dan predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović u Koprivničko-križevačkoj županiji, gdje je izmješten njezin Ured, završio je obilaskom tvrtke Podravka d.d., gdje se zajedno sa županom Darko Korenom, zamjenikom župana Darkom Sobotom i suradnicima susrela s članovima Uprave, na čelu s predsjednikom Uprave Marinom Pucarom.

Predsjednica je kazala kako tvrtki želi pomoći u izvozu prehrambenih proizvoda na strana tržišta, naglasivši: “Podravka je perjanica naše prehrambene industrije, a kao što sam već istaknula, ona za nas koji smo neko vrijeme proveli u inozemstvu, priziva sjećanja na dom. Sa svoje strane, u okviru gospodarske diplomacije koju provodim u sklopu državnih posjeta i gospodarskih foruma, nastavit ću raditi na promociji proizvoda tvrtke, naravno u bliskoj suradnji s Upravom Podravke.“.

Predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar zahvalio je Predsjednici na posjetu, posebno zato što počinje kampanja kojom tvrtka slavi 70. obljetnicu postojanja i uspješnog djelovanja.

Danas smo predstavili i ono što se dogodilo u ovih 70 godina, kao i razvojne planove za budućnost, a Predsjednici smo zahvalni što nam je otvorila vrata stranih tržišta, nedavno u Rusiji te u Kataru, gdje smo napravili prve ugovore. To je put koji želimo i nadalje slijediti.“, kazao je predsjednik Uprave Pucar, dodavši kako je na sastanku iskazan interes da se iduće godine, uz zajedničke napore, za Podravku otvore nova tržišta.

Služba ureda župana