Milan Čapalija održao predavanje u Gimnaziji Ivana Zakmardija Dijankovečkoga u Križevcima

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U Gimnaziji „Ivan Zakmardija Dijankovečki“ Križevci u ponedjeljak, 4. prosinca održano je predavanje prof. mr. specijalista kliničke psihologije Milana Čapalije iz Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek“ na temu “Izazovi i rizici odrastanja”, u sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti.

Predavanje su organizirali Povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe droga Koprivničko-križevačke županije i križevačka gimnazija, a učenicima se obratio i zamjenik župana, ujedno i predsjednik Povjerenstva, Ratimir Ljubić, koji je pohvalio njihovu aktivnost u borbi protiv ovisnosti.

Podsjetimo, u razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca obilježava se Mjesec borbe protiv ovisnosti, a ove je godine naglasak stavljen na promicanje nepijenja alkohola kao rizičnog čimbenika za razvoj ovisnosti o alkoholu, ali i ozbiljnog rizičnog čimbenika za razvoj različitih bolesti. Osim u Križevcima, Milan Čapalija održao je svoja predavanja i u gimnazijama u Koprivnici i Đurđevcu.

Služba ureda župana