Održana 11. sjednica Turističkog vijeća TZ Koprivničko-križevačke županije

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U četvrtak, 30. studenoga u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održana je 11. sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, koju je vodio župan Darko Koren, ujedno i predsjednik Vijeća.

Usvojene su sve točke dnevnog reda, među kojima valja izdvojiti Pravilnik o radu i plaćama zaposlenika u Turističkom uredu Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, donošenje Pravilnika o ustrojstvu i sistematizaciji radnih mjesta u Turističkom uredu, kao i donošenje Odluke o koeficijentima za obračun plaće zaposlenika u Turističkom uredu.

Na sjednici se raspravljalo i o Prijedlogu Izmjena i dopuna Financijskog plana i programa rada Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije za 2017. godinu, kao i o Prijedlogu Financijskog plana i programa rada Turističke zajednice 2018. godinu.

Služba ureda župana