Učenici Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac susreli se sa županom i zamjenikom Ljubićem

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Učenici trećih razreda Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac, u srijedu 29. studenoga posjetili su Županijsku upravu kako bi doznali nešto više o načinu na koji Županija funkcionira, koje su joj prirodne i kulturne znamenitosti te tko njome upravlja.

Mališane i njihove učiteljice dočekali su župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek, koji su provjerili njihovo znanje o teritorijalnom ustroju Županije. Obzirom na to da se upravo u trećem razredu uči o županijama, učenici su pokazali sve što su naučili, a zatim je došao red na zamjenika i župana da odgovaraju na dječja pitanja.

Kako bi se još više informirali o posebnostima i prirodnim ljepotama Koprivničko-križevačke županije, učenicima i učiteljicama na kraju druženja prikazan je promotivni turistički film „Podravina i Prigorje na dlanu“, nakon čega su se uputili u obilazak Koprivnice.

Služba ureda župana