Učenici Osnovne škole Drnje i područnih škola Peteranec i Hlebine posjetili Županijsku upravu

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U utorak, 28. studenoga učenici trećih razreda Osnovne škole Drnje i područnih škola Peteranec i Hlebine u pratnji svojih učiteljica posjetili su Županijsku upravu, gdje su ih dočekali župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek.

Učenici su pokazali zavidno znanje o djelovanju i ustroju Koprivničko-križevačke županije te su za župana i zamjenika imali brojna pitanja o njihovom radu. Također su izrazili zadovoljstvo novouređenom školom u Peterancu te doznali kako uskoro kreće energetska obnova na matičnoj školi u Drnju, kako bi im uvjeti za pohađanje nastave bili još bolji.

Kako bi se još više informirali o znamenitostima, posebnostima i prirodnim ljepotama Koprivničko-križevačke županije, učenicima je prikazan promotivni turistički film „Podravina i Prigorje na dlanu“, nakon čega su se uputili u Muzej grada Koprivnice.

Služba ureda župana