Zamjenik Ljubić na proslavi Dana OŠ Andrije Palmovića u Rasinji

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Osnovna škola Andrije Palmovića Rasinja svečano je proslavila svoj dan te ujedno obilježila 170 godina od rođenja pjesnika Andrije Palmovića, čije ime nosi škola.

Program je započeo svetom misom u župnoj crkvi kojoj su prisustvovali učenici nižih i viših razreda matične i područnih škola te učitelji, a središnji dio proslave odvijao se u Društvenom domu koji je bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Proslavi su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, ravnateljica OŠ Veliki Bukovec Željka Bilić, ravnateljica DV Igra Gabrijela Golub te predstavnici Općine. Zamjenik Ljubić učenicima i zaposlenicima škole poželio je mnogo uspjeha u školskim aktivnostima, a bila je to i prilika da se prisjeti uspjeha zadruge „Kupina“ na Državnoj smotri u Zadru.  Učenici su kroz program pokazali zavidno umijeće u pjesmi, recitacijama i  plesu, a premijerno je izveden i mjuzikl o barunici Lily.

Služba ureda župana