Učenici iz Osnovne škole Kloštar Podravski i područnih škola u posjetu Županijskoj upravi

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Učenici trećih razreda Osnove škole Kloštar Podravski i područnih škola Prugovac, Podravske Sesvete, Suha Katalena i Kozarevac u ponedjeljak, 27. studenoga, zajedno sa svojim učiteljicama, posjetili su Županijsku upravu kako bi upoznali župana Darka Korena i njegove suradnike.

Mališane su, uz župana, dočekali zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek. Glavne teme o kojima se razgovaralo bile su teritorijalni ustroj Koprivničko-križevačke županije, najvažnije znamenitosti i manifestacije, a učenike je zanimalo i kako je to biti župan ili zamjenik župana, što sve obuhvaća njihov posao te koliko su dugo na svojim funkcijama.

Nakon što su pokazali zavidno znanje o Županiji, prikazan im je promotivni film županijske Turističke zajednice „Podravina i Prigorje na dlanu“, koji su sa zanimanjem pogledali i naučili nešto novo.

Služba ureda župana