Udruga samaca Koprivnica proslavila 15. obljetnicu osnutka

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U koprivničkom hotelu Podravina prošlog je vikenda održana godišnja skupština Udruge samaca Koprivnica, koja je ujedno proslavila i 15. obljetnicu osnutka i uspješnog djelovanja.

Svečanom programu prisustvovali su i župan Darko Koren te zamjenik župana Ratimir Ljubić, a župan je tom prilikom članovima Udruge i predsjednici Štefaniji Votuc uputio čestitke, pohvalivši ih na trudu koji ulažu kako bi samcima uljepšali živote. Također je dodao kako će im Koprivničko-križevačka županija biti na raspolaganju za suradnju, kako bi osmislili još više programa i aktivnosti.

Predsjednica Votuc naglasila je kako Udruga broji 43 člana te kako je posljednjih godina sve više zainteresiranih za učlanjenje, a druže se svaku nedjelju, uz večeru i glazbu.

Županija je od Udruge primila i zahvalnicu za dosadašnju podršku, a osim brojnih gostiju iz sličnih udruga iz Varaždina, Čakovca, Zagreba, Virovitice i Slovenije, koji su uživali u plesnom i glazbenom programu, skupštini se odazvala i zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž.

Služba ureda župana