Predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova sastala se s ravnateljima koprivničkih srednjih škola

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U prostoru Županijske uprave Koprivničko-križevačke županije u srijedu 15. studenoga predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije Verica Rupčić sastala se s ravnateljima koprivničkim srednjih škola, ravnateljem Gimnazije „Fran Galović“ Vjekoslavom Robotićem, ravnateljicom Srednje škole Manuelom Gregorić te ravnateljem Obrtničke škole Zlatkom Martićem.

Sastanku je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić, koji je pohvalio aktivnosti Povjerenstva, a predsjednica Rupčić kazala je kako planiraju sljedećeg školskog polugodišta učenicima prikazati predstavu „Ravnopravnost žena i muškaraca“ u sklopu projekta koji provode. Na sastanku je bilo riječi i o obilježavanju Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama 25. studenoga. Tom će prilikom u petak, 24. studenoga u prostorima Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce u Koprivnici, s početkom u 10 sati, biti održana parlaonica kojoj će prisustvovati učenici.

Služba ureda župana