Nastavnici Obrtničke škole Koprivnica na stručnom usavršavanju u Sevilli

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U sklopu Erasmus+ projekta mobilnosti Struka nas veže osmero nastavnika elektrotehničke i strojarske grupe predmeta Obrtničke škole Koprivnica sudjeluje u osmodnevnoj mobilnosti koja obuhvaća stručno usavršavanje nastavnika, a održava se u Sevilli u Španjolskoj od 22. do 29. listopada 2017.

Mobilnost se sastoji od obilaska triju škola sa strukovnim programima, tehnološkog instituta i nekoliko tvrtki u kojima učenici obavljaju praktičnu nastavu. Nastavnici će izravno sudjelovati u nastavi i imati interakciju sa španjolskim kolegama, što će omogućiti neometani i izravni prijenos znanja, vještina i metoda poučavanja učenika. Također, u sklopu kulturološkog dijela projekta upoznat će i znamenitosti i običaje Andaluzije.

Cilj mobilnosti je upoznavanje nastavnika sa španjolskim obrazovnim sustavom i metodama poučavanja te primjena primjera dobre prakse u svojoj matičnoj školi, kao i dijeljenje iskustava s ostalim nastavnicima.

Projekt Struka nas veže u potpunosti je financirala Europska unija iz programa Erasmus+, a u ožujku sljedeće godine provest će se i dvotjedna mobilnost šesnaestero učenika ugostiteljskih zanimanja u Velenju u Sloveniji.

Služba ureda župana