Dobrovoljno vatrogasno društvo Križevci održalo redovnu godišnju skupštinu

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U restoranu „Vojarna“ u Križevcima proteklog je vikenda Dobrovoljno vatrogasno društvo Križevci održalo redovnu godišnju izborno-izvještajnu skupštinu kojoj je prisustvovao i župan Darko Koren.

Župan Koren pozdravio je sve prisutne te uputio zahvalu članovima Društva na dosadanjem radu i doprinosu cjelokupnoj vatrogasnoj zajednici na području Županije. Pohvalio je niz uspješno odrađenih akcija u protekloj godini u kojima se Društvo iskazalo svojom spremnošću na intervenciju u hitnim situacijama. Također, pohvalio je dobru komunikaciju i suradnju Društva i pritom uputio želje za još uspješnije nadolazeće razdoblje.

U radnom dijelu skupštine podneseno je Financijsko izvješće i Izvješće o radu za proteklu 2016. godinu koja su jednoglasno usvojena, a predložen je i Plan rada kao i Financijski plan za tekuću 2017. godinu.

U izboru novog vodstva Društva za predsjednika je izabran Ivan Matosović, a njegovim zamjenikom je imenovan Božidar Štubelj. Za zapovjednika Društva je izabran Jurica Smiljan, a za njegovog zamjenika Nikola Mišain.

Članovi novog Upravnog odbora su Damir Špoljar, Branko Hrg, Tugomil Majdak, Natalija Radotović Maksić, Ivica Muli, Božidar Pukec, Ivan Hegedić, Slavko Gotić i Darinka Šimunčić, dok članovima Nadzornog odbora imanovani su Nada Stručić za predsjednicu, Atif Korlat, Đuro Balić, Dragan Vrbanec i Zvonimir Ružić. U sud časti izabrani su Marijan Vučetić za predsjednika, Nediljko Bulić i Ivan Gotal.

U prisutnosti brojnih članova prijateljskih Dobrovoljnih vatrogasnih društava, na kraju skupštine članovima Društva su dodijeljene spomenice za dugogodišnji rad koje je uručio zapovjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: prigorski.hr