Vatrogasna zajednica Grada Đurđevca izabrala novo vodstvo

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Vatrogasna zajednica Grada Đurđevca održala je redovnu izvještajno-izbornu skupštinu, koju je otvorio dosadašnji predsjednik Ivan Hadžija. Nakon kratke rasprave usvojena su izvješća o radu Predsjedništva, Zapovjedništva i Nadzornog odbora, kao i Financijsko izvješće za drugu  polovicu prošle godine te je izabrano novo vodstvo.

Zajednicu će u narednom mandatu voditi predsjednik Željko Turbelija, dopredsjednik Robert Bajsar, zapovjednik VZG-a Matija Markešić te zamjenik zapovjednika Alen Škudar. Izabrani su i članovi Upravnog i Nadzornog odbora te tajnik Damir Nikša i blagajnik Andrija Puhač. Novo je vodstvo iznijelo plan rada i financijski plan za 2017. godinu, koji su jednoglasno prihvaćeni, a članovi su im poželjeli uspješno izvršavanje svih zadaća koje predstoje Zajednici.

Što se aktivnosti tiče, đurđevački vatrogasci i nadalje planiraju raditi na edukaciji članova svojih DVD-a, posebno glede protupožarne zaštite i preventive te sudjelovati u svim prigodnim natjecanjima, vježbama i manifestacijama.

Skupštini su prisustvovali gosti iz okolnih vatrogasnih zajednica te županijski vatrogasni zapovjednik Zvonimir Habijan sa suradnicima, kao i predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić koja je zahvalila Zajednici na svim provedenim aktivnostima te istaknula važnost djelovanja vatrogasaca na području Županije.

Služba ureda župana