Predstavnicima JLS-ova prezentirane Mjere ruralnog razvoja, podmjera 7.4.1

„Ulaganje u vrtiće, dječja igrališta, parkove, sportske i rekreacijske objekte i sadržaje oživjeti će ruralni prostor naše Županije te stvoriti pretpostavke da mlade obitelji mogu kvalitetnije organizirati svakodnevni život“.

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U prostorijama „PORA“ Razvojne agencije Podravine i Prigorja u petak, 17. ožujka predstavnici Ministarstva poljoprivrede održali su prezentaciju o mogućnostima ulaganja u okviru podmjere 7.4., tipa operacije 7.4.1. „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.

Prezentaciji je prisustvovao i župan Darko Koren koji se osvrnuo na natječaj kojim se pruža mogućnost jedinicama lokalne samouprave da apliciraju projekte koji su od vitalne važnosti za lokalno stanovništvo, a pri tome je nadodao kako „ulaganje u vrtiće, dječja igrališta, parkove, sportske i rekreacijske objekte  i sadržaje oživjeti će ruralni prostor naše Županije te stvoriti pretpostavke da mlade obitelji mogu kvalitetnije organizirati svakodnevni život“.

Prezentaciju su održali predstavnici Ministarstva poljoprivrede Marijana Živković i Niko Čubela te predstavnik Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Amin Rašid, u prisutnosti predstavnika jedinica lokalne samouprave, Koprivničko-križevačke županije, LAG-ova i Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije.

Služba ureda župana