Humanitarni koncert “Darujte osmijeh laticama“

Humanitarni koncert “Darujte osmijeh Laticama” održati će se u nedjelju, 12. ožujka u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica s početkom u 19,00 sati.

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U prostorijama koprivničke gradske uprave, Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama “Latice” održala je tiskovnu konferenciju na kojoj je najavljen humanitarni koncert “Darujte osmijeh laticama“.

Predsjednica  Udruge “Latice” Nevenka Fuchs informirala je javnost o tijeku humanitarne akcije čiji je cilj prikupljanje financijskih sredstava za provedbu programa i projekata rehabilitacije djece s teškoćama u razvoju, terapijskog jahanja i organiziranje poludnevnog boravka za osobe s intelektualnim teškoćama. Posebnu zahvalu uputila je gradu Koprivnici i Koprivničko-križevačkoj županiji te svima koji su se uključili i dali svoj doprinos.

Tiskovnoj konferenciji prisustvovali su gradonačelnik Mišel Jakšić, zamjenica Melita Samoborec i pročelnik Darko Ledinski te predsjednica Županijske skupštine ujedno i predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Verica Rupčić, koja je naglasila važnost potpore humanitarnim akcijama u cilju pružanja pomoći ranjivim skupinama kako bi se doprinijelo  poboljšanju kvalitete njihovog života. Županijsko Povjerenstvo organiziralo je i nekoliko humanitarnih akcija i koncerata, stoga se rado odazvalo pozivu “Latica” i uključilo u ovu akciju naglasila je predsjednica Rupčić te pozvala građane da se uključe i dođu u nedjelju na koncert, kojim će Povjerenstvo sa svim sudionicima na poseban način obilježiti i Međunarodni dan žena.

Humanitarni koncert “Darujte osmijeh Laticama” održati će se u nedjelju, 12. ožujka u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica s početkom u 19,00 sati. Nastupit će Gazde, Mejaši, Dangube, Zgubidani, Mjesečina, Gordana i Miroslav Evačić, Mirko Švenda Žiga, Mladen Medak Gaga, Franjo Barić i Romana Pavliša.

Služba ureda župana