Javni poziv poduzetnicima s područja Koprivničko-križevačke županije za izlaganje na 22. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ovogodišnji 22. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO održat će se od 24. veljače do 26. veljače 2017. godine na novoj (privremenoj) lokaciji u Ulici Matije Gupca 78, unutar prostora Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici (bivša vojarna).

VIROEXPO je jedan od najuspješnijih i najposjećenijih sajmova u Hrvatskoj i regiji, a zemlja partner ovogodišnjeg Sajma je Republika Češka. Sajam se održava na 4.000 m² uređenog unutarnjeg izlagačkog prostora te vanjskog prostora namijenjenog uglavnom za poljoprivrednu mehanizaciju. U okviru Sajma održat će se razna stručna predavanja, tematske radionice za djecu, plesni nastupi, frizersko-modna revija te izbor najuređenijeg izložbenog prostora sajma. Na prošlogodišnjem, 21. sajmu VIREOXPO predstavilo se 747 izlagača iz 25 zemalja, dok je sajam posjetilo više od 26.000 posjetitelja.

U organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijske komore Koprivnica, na zajedničkom izlagačkom prostoru i ove godine predstavit će se poduzetnici s područja Koprivničko-križevačke županije.

Za sve izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru troškove izlaganja sufinanciraju organizatori zajedničkog nastupa.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji se žele predstaviti na 22. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO, da se jave zaključno do 07. veljače 2017. godine u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na tel. 048/621-978 ili e-mail: info@pora.com.hr .

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja