Obilježeno 125. godina rada i postojanja DVD-a Gola

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Gola prošlog je vikenda u Vatrogasnom domu u Goli održalo 125. godina rada i postojanja.

Središnji dio proslave bila je svečana sjednica koju je otvorio predsjednik društva Krešimir Talan izrazivši zadovoljstvo radom društva te dodao da se i u budućnosti nada ovako kvalitetnom radu za dobrobit cijele zajednice.

Prisutnima se obratio i potpredsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Ivan Golubić koji se pri tom osvrnuo na važnost školovanja kadrova i novih dočasnika, nakon čega je prigodne riječi uputio i načelnik Općine Gola Stjepan Milinković.

Čestitke DVD- u Gola uime Koprivničko-križevačke županije uputio je i stručni suradnik za poslove zaštite i spašavanja Stjepan Behin zahvalivši svima na dosadašnjem radu kao i na doprinosu cjelokupnom razvoju vatrogastva na području Županije.

U radnom dijelu Skupštine tajnik DVD-a Gola Romeo Blažeković podnio je Izvješće o radu i Financijsko izvješće DVD-a za 2016. godinu kao i Plan rada i Financijski plan za 2017. godinu.

Pored toga, na Skupštini je izabrano i novo vodstvo društva pri čemu je za predsjednika ponovno izabran Krešimir Talan, za tajnika Romeo Blažeković, za blagajnika Ivica Blažeković, za zapovjednika izabran je Luka Lukčin, a za njegovog zamjenika Leonardo Živković.

Na kraju Skupštine dodijeljena je spomenica za 50 godina vjernosti društvu Ivanu Bobovcu, a dodijeljena su i priznanja za stručno osposobljavanje vatrogasnog dočasnika dvanaestorici članova.

Služba ureda župana