Koprivničko-križevačka županija predstavila se na Sajmu turizma u Beču „Ferien-Messe“

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Pored 850 izlagača iz 80 zemalja, na Sajmu turizma pod nazivom „Ferien-Messe“ koji je održan u Beču od 12. do 15. siječnja predstavila se i Koprivničko-križevačka županija.

Riječ je o sajmu koji je namijenjen poslovnoj i širokoj publici, a posjetitelji se mogu informirati o temama vezanim uz putovanja, odmor i slobodno vrijeme.

Županija se predstavila u sklopu izložbenog prostora Hrvatske turističke zajednice, a podršku promociji turističke ponude Koprivničko-križevačke županije pružili su župan Darko Koren i direktor županijske Turističke zajednice Zdravko Mihevc.

Tom su se prigodom susreli s direktorom predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Austriji Rankom Vlatkovićem i predsjednikom Hrvatskog centra u Beču ujedno i predstavnikom Hrvatske gospodarske agencije Gradišće Tiborom Jugovićem s kojima su održali radni sastanak. Na sastanku su župan Koren i direktor Mihevc izrazili zadovoljstvo dosadašnjom uspješnom suradnjom, a zajedno s direktorom Vlatkovićem i predsjednikom Jugovićem razgovarali su i o mogućnostima buduće suradnje i zajedničkih aktivnosti.

Služba ureda župana