Vrijedna donacija uručena osnovnoj školi i dječjem vrtiću „Ivančica“ u Koprivničkom Ivancu

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Božićnoj priredbi u Društvenom domu Koprivnički Ivanec koju su pripremili vrtićarci iz DV Vrapčić Drnje, podružnice „Ivančica“ i učenici Osnovne škole Koprivnički Ivanec prisustvovao je i župan Darko Koren.

Božićna priredba bila je i prilika za uručenje donacije informatičke opreme i rekvizita osnovnoj školi iz tvrtke Piškornica – sanacijsko odlagalište i to u vrijednosti 34.212,12 kuna, a tom su prilikom razveselili i polaznike Dječjeg vrtića „Ivančica“ Koprivnički Ivanec te su njima darovali 38 m2 gumene antistresne podloge u vrijednosti od 14.392,50 kuna.

U sklopu svečane priredbe župan Koren ujedno i predsjednik Skupštine tvrtke Piškornica, direktor Piškornice Mladen Jozinović i načelnik općine Koprivnički Ivanec Ivica Petričević  uručili su i nagrade najuspješnijim učenicima koji su sudjelovali u likovno-literarnom natječaju „Božić u eko stilu“ s temom „Božić i božićni običaji u obitelji“, a kojeg je raspisalo poduzeće „Piškornica – sanacijsko odlagalište“ iz Koprivničkog Ivanca.

U kategoriji likovnog stvaralaštva razredne nastave tablet je dobila TARA RITOŠA, učenica 3. razreda, u kategoriji likovnog stvaralaštva predmetne nastave laptop je dobila NIKA ŠMIC, učenica 6. razreda, u kategoriji literarnog stvaralaštva razredne nastave tablet je dobio FRAN MATONIČKIN, učenik 3. razreda, a u kategoriji literarnog stvaralaštva predmetne nastave laptop je dobila TEA SALAJEC, učenica 5. b razreda.

U sklopu priredbe škola je prikupljala i donacije za međunarodni projekt „Marijini obroci“ te su prikupili ukupno 2.035,70 kuna.

Služba ureda župana