Lovačka društva „Sveti Hubert“ i „Kalnik“ proslavila svoje obljetnice rada

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Lovačko društvo „Sveti Hubert“ Križevci i Lovačko društvo „Kalnik“ proslavili su 20-tu i 70-tu obljetnicu postojanja u lovačkom domu u Šiljevcu kod Kalnika.

Obilježavanju su prisustvovali brojni gosti i lovci kojima su rad i aktivnosti društava prezentirali predsjednik Lovačkog društva „Sveti Hubert“ Križevci  Milan Podhraški i predsjednik Lovačkog društva „Kalnik“ Dragutin Bermanec.

U sklopu proslave podijeljena su i brojna priznanja zaslužnim lovcima, dugogodišnjim članovima,  susjednim lovačkim društvima, udrugama, a priznanje je primila i Koprivničko-križevačka županija za uspjehe postignute na unapređenju lovstva.

Sve okupljene u ime Koprivničko-križevačke županije pozdravila je viša savjetnica za šumarstvo, lovstvo i elementarne nepogode Snježana Babok Grgić,  a prigodnim riječima obratili su se i u ime Hrvatskog lovačkog saveza i Lovačkog saveza Koprivničko-križevačke županije predsjednik Nevenko Jakopović te predstavnik Šumarske savjetodavne službe Goran Godina.

Služba ureda župana